Home / Shopping / Diverse / Alternative mai sănătoase la felurile tale preferate de mâncare

Alternative mai sănătoase la felurile tale preferate de mâncare

Cartea de bucate Herbalife

Herbalife România a lansat volumul 2 al Cărții de Bucate Herbalife, o experință culinară ce va transforma modul în care fiecare dintre noi gătește și mănâncă și va aduce un suflu proaspăt asupra felurilor preferate de mâncare. Această carte nu este doar despre rețete, ci și despre construirea unei comunități și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Cartea de Bucate Herbalife conține 80 rețete noi, unice din Europa și Africa, care sunt structurate în patru capitole. Primul capitol despre “Hrană și strălucire” oferă o serie de rețete delicioase despre cum se poate susține vitalitatea. Al doilea capitol despre “Sport“ vine cu o serie de rețete menite să hrănească sportivul din tine. În cel de-al treilea capitol despre “Wellness“ se regăsesc rețete pentru starea de bine, iar cel de-al patrulea capitol intitulat “Party“ reunește o sărbătoare a deliciilor bogate în nutrienți.

Toate rețetele sunt ușor de preparat și pline de arome, o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fiecare masă a zilei. Toate acestea vor încuraja transformarea modului în care pregătim, gătim și savurăm mesele. Fie că îți dorești un mic dejun sănătos și sățios, un prânz reconfortant, o cină ușoară sau gustări sănătoase între mese, în noul volum se regăsesc preparate care să îți satisfacă orice poftă chiar și în perioada Postului Crăciunului.

Codurile QR din acest volum facilitează experiența de cumpărături pentru produsele Herbalife. În plus, cartea conține idei de reciclare în care sunt prezentați pașii de reutilizare a recipientelor într-un mod responsabil, subliniind astfel angajamentul Herbalife față de mediu.

În 2020, Herbalife a fost lansat primul volum al Cărții de Bucate cu 80 de rețete extraordinare, împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele fiind ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică.

Descoperă o călătorie culinară unică alături de Herbalife!

Despre Herbalife Ltd.

Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viețile oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită Distribuitorilor săi Independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 90 de țări, produse care au la bază studii științifice și sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți, care oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel. Pentru mai multe informații, accesați https://ir.herbalife.com.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.