Home / Copil / Ai în plus o carte, dă-o mai departe! 

Ai în plus o carte, dă-o mai departe! 

Ai în plus o carte, dă-o mai departe! este campania prin care Gaşca Zurli îşi propune să adune până pe 2 iunie câteva sute de cărţi, pentru elevii Şcolii Gimnaziale “Matei Gr. Vlădeanu” din Cândești-Vale, Dâmbovița. De la cărţi de colorat la albume, atlase, cărţi poliţiste sau ale autorilor clasici, puteţi trimite pachetele la sediul nostru din Bucureşti, din incinta Hotel Caro, sau puteţi să veniţi cu ele la spectacolele Găştii Zurli din Bucureşti şi din ţară, până pe 2 iunie.

La sfârşit de an şcolar, cei 200 de copii ai şcolii din Cândeşti Vale merită răsplătiţi din plin pentru munca şi străduinţa cu care merg zi de zi la şcoală şi pentru meritele deosebite la învăţătură. Este modul prin care Gaşca Zurli îi încurajează să continue să înveţe şi să meargă la şcoală. Dăruindu-le o carte, le dăruim speranţă şi încredere să-şi urmeze visurile, să le ducă până la capăt, pentru că într-o bună zi ele vor deveni realitate, dacă sunt susţinuţi, încurajaţi şi dacă le suflăm în aripi, să zboare cât mai sus.

Nu rămâne spectator, implică-te! Trimite o carte, două, trei sau câte poţi. Lasă în cartea ta şi o scrisoare de încurajare pentru piticul în mâna căruia va ajunge acesta. Peste câţiva ani, cine ştie, ai putea să te numeri printre cei care citesc cărţi scrise chiar de acesta.

Cărţile se trimit la sediul nostru din strada Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, sector 2, Bucureşti sau vino cu pachetul tău la spectacolele Găştii Zurli din Bucureşti şi din ţară. Data limită pentru primirea cărţilor este 2 Iunie. Pentru mai multe informaţii o puteţi contacta pe Cristina Dogaru la telefon 0765.737.598. Dacă sunteţi din Bucureşti, le puteţi aduce la Hotel Caro, de luni până vineri, între 08:00 – 18.00.

Ai în plus o carte, dă-o mai departe! este o campanie iniţiată de Fundaţia Noua Generaţie şi susţinută de Zurli.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.