Home / Copil /

Ingrediente

360 g iaurt grecesc rece

2 linguri busuioc verde, proaspăt tocat

2 linguri cu miere

670 g pulpă de mango congelată

Mod de preparare

Trebuie să ai la congelator pulpa de mango congelată. O scoți cu 10 minute înainte să faci înghețata. O pui într-un blender puternic, adaugi iaurtul, mierea, frunzele de busuioc tocate și mixezi până când mango este perfect omogenizat și textura devine perfect cremoasă.

Gata, poți servi înghețata! Dacă cumva înghețata este prea moale, o mai pui la congelator.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.