Home / Afaceri / Water Park Otopeni și-a deschis porțile pentru o vară plină de aventură și distracție

Water Park Otopeni și-a deschis porțile pentru o vară plină de aventură și distracție

Water Park Otopeni, unul dintre cele mai mari și populare parcuri acvatice din România, își redeschide porțile pentru sezonul estival 2024 și promite o vară plină de adrenalină, distracție și zâmbete.

Parcul acvatic, situat în Otopeni, București, oferă o gamă variată de atracții pentru toate vârstele. Vizitatorii se pot bucura de multitudinea de tobogane din Happy Land, zonele sigure pentru copii din Kids Land, oaza de liniște din Lazy River și terenurile de sport pentru tenis și fotbal. Pe lângă facilitățile permanente, Water Park organizează activități pentru copii și adulți pe tot parcursul verii, de la evenimente recreative la workshopuri educative.

Water Park Otopeni pune un accent deosebit pe siguranța vizitatorilor. Salvamarii experimentați și personalul bine instruit sunt prezenți în toate zonele de înot, iar un punct de prim ajutor este disponibil în incinta parcului pentru eventualele urgențe.

Water Park Otopeni este mai mult decât un parc acvatic, este un loc unde se strâng amintiri, unde aventurile prind viață și fiecare vizitator, fie el copil sau adult, găsește o oază de bucurie și relaxare. De 20 de ani ne mândrim cu angajamentul nostru de a oferi nu doar o zi de distracție, ci o experiență care va rămâne în amintirea vizitatorilor, iar anul acesta noi lansăm Summer Splash Adventure, pentru că vrem să captăm esența verii prin experiențe acvatice pline de momente memorabile. Abia așteptăm familiile, copiii și grupurile de prieteni să exploreze tot ceea ce Water Park Otopeni are de oferit”, a declarat Iulia Iana, Director de Marketing Water Park

Water Park Otopeni este recunoscut pentru angajamentul său față de mediu, fiind cel mai verde parc acvatic din regiune. Anul acesta, parcul a amenajat peste 40 de zone verzi, cu peste 600 de arbori și arbuști. De asemenea, fiind sustenabil, au fost instalate 130 de panouri solare pentru apă caldă și 780 de panouri fotovoltaice pentru energie electrică.

La capitolul inovație, Water Park a investit în sisteme de filtrare performante pentru a asigura condițiile igienico-sanitare ale apei din piscine.

Apa trece printr-un proces de filtrare automat și performant, respectând proceduri clare pentru a păstra calitatea apei. Toate piscinele noastre sunt placate cu mozaic de înaltă calitate, importat din Spania. Investiția noastră de anul acesta se ridică la 200.000 de euro”, a declarat Dragoș Strinu, Director General Water Park.

Waterpark Otopeni este deschis în lunile iunie-august, de luni până duminică, între orele 10:00 – 19:00. Biletele pot fi achiziționate online pe www.waterpark.ro, unde se găsesc și toate detaliile despre acces, harta parcului și programul evenimentelor. Pentru noutăți, urmăriți-ne pe Instagram, Facebook, YouTube și TikTok.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.