Home / Shopping / Diverse / Specialistul în îngrijirea capilară

Specialistul în îngrijirea capilară

Rausch este specialistul în îngrijirea capilară eficientă și personalizată. Produsele noastre sunt dermocosmetice naturale elvețiene, cu o tradiție datând de la 1890.

Tradiție, familie, cercetare, eficiență

Josef Wilhelm Rausch (1867-1935) a creat formule de șampon și tonic pentru scalp îmbogățite cu extracte din plante. Cunoscut pentru măiestria sa în postura de „coiffeur” și remarcat datorită eficienței produselor sale, a ajuns în scurt timp furnizor al casei regale de Hohenzollern.

În 1949, compania a fost preluată de familia Baumann, care a continuat tradiția de a extrage tot ce e mai prețios din natură și de a dezvolta produse pentru scalp sănătos și păr strălucitor, plin de vitalitate.

Natura

Extractele vegetale sunt omniprezente în formulele Rausch. Plantele sunt maturate la rece între 3 și 11 luni, pentru rezultate remarcabile în tratarea afecțiunilor specifice.

Știați că?

Există până la 40% extracte vegetale în fiecare produs.

Serul Reparator cu Ulei de Amarant nu conține apă. Pătrunde în fibra capilară, sigilează și netezește cuticula, acționând în profunzime pentru un păr de o frumusețe răpitoare. Cu o formulă activă unică pe bază de ulei de amarant, ulei de argan și ulei abisinian. Efect anti-electrizare, controlul firelor rebele, vitalitate și luciu. Aplicați o cantitate cât un bob de mazăre în palme și masați ușor părul.

Tinctura Capilară Regeneratoare, care datează de la 1890, combate eficient căderea părului și stimulează creșterea de fire noi. Extractul de rădăcină de brusture și uleiurile esențiale au un efect tonifiant asupra scalpului. Aplicați zilnic pe pielea capului și masați ușor, nu clătiți.

Scalpul și firul de păr sunt importante în egală măsură. Analizați-le și alegeți produsele potrivite.

Gama oferă soluții pentru toate tipologiile de păr și scalp. Vă invităm să descoperiți produsele și așteptăm cu drag părerile voastre.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.