Home / Shopping / Diverse / Soluții high-tech pentru curățenie

Soluții high-tech pentru curățenie

Rowenta Silence Force 4A

Electrocasnicele au depășit de mult vremea în care erau privite strict din perspectivă practică. Acum, dacă sunt alese cu atenție, ele pot deveni o completare a designului unei locuințe și un statement pentru smart living.

Un aspirator ultraperformant e mai mult decât un aparat electrocasnic – e un accesoriu high-tech care îți ușurează considerabil efortul de a face curat. Cu toții suntem din ce în ce mai ocupați în ultima vreme și timpul a devenit o resursă atât de valoroasă! Astfel că merită să investești într-un produs care să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura de viață.

Înainte de a te decide asupra unui model trebuie să iei în considerare anumite aspecte: care este suprafața pe care urmează să o cureți, nivelul de zgomot, dimensiune, de ce putere de aspirare ai nevoie și care este bugetul disponibil sunt câteva dintre acestea.

Recomandarea noastră este Silence Force 4A de la Rowenta. Cine nu își dorește un aspirator silențios, dar foarte puternic pentru a curăța rapid și ușor orice suprafață! Cu acest aspirator consumul de energie și zgomotul sunt reduse considerabil – este cel mai silențios aspirator din clasa A –, dar tu te vei bucura în continuare de performanțele crescute de aspirare datorită motorului compact de înaltă eficiență, formelor speciale ale periei, furtunului și mânerului special concepute pentru optimizarea fluxului de aer. Vei putea să aspiri fără efort orice suprafață cu ajutorul multiplelor accesorii: perie pentru suprafețe dure și covoare, perie pentru mobilă, perie pentru tapițerie sau accesoriul pentru spații înguste.

 

În plus, ai acum 5 ani la dispoziție să testezi aspiratorul și să te convingi de calitățile sale. Între 20 aprilie și 31 august 2016, beneficiezi de 3 ani în plus la garanția internațională de 2 ani pentru orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic și X-Trem Power. Pentru a obține service extins trebuie doar să înregistrezi codul pe site-ul www.garantieextinsa.rowenta.ro.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.