Home / Copil / Salată de cartofi cu rucola

Salată de cartofi cu rucola

Ingrediente

500 g cartofi
200 g iaurt simplu
2 linguriţe muştar dulce
1 praf de sare
2 linguri ulei de nuci

1 lingură zeamă de lămâie
150 g rucola

Mod de preparare

Speli cartofii şi îi fierbi în apă clocotită până se pătrund. Îi scurgi de apă, îi laşi să se răcească, după care îi cureţi de coajă, îi tai cuburi şi îi pui într-un castron mai încăpător.
Într-un castronel, amesteci iaurtul cu muştarul, zeama de lămâie şi un praf de sare, după care adaugi, treptat, uleiul de nuci, amestecând continuu.
Pui rucola spălată şi uscată peste cartofi, torni dressingul de iaurt şi amesteci bine. Serveşti salata imediat.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.