Home / Copil / S-a lansat în România canalul Nicktoons

S-a lansat în România canalul Nicktoons

 

Micuții vor avea de la 1 aprilie un nou motiv de bucurie! Nicktoons, canalul de televiziune pentru copiii între 4 și 10 ani, cu desene animate 24 din 24 de ore, se lansează și în România.

Postul va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr din portofoliul Viacom Networks și va difuza exclusiv animații, atât producții în premieră, cât și seriale consacrate deja pe Nickelodeon, cum ar fi: „Țestoasele Ninja”, „Kung Fu Panda: Legendele Teribilității”, „Pinguinii din Madagascar” sau „SpongeBob Pantaloni Pătrați”.

Toate producțiile vor fi în limba română.

Nickelodeon România și Nick Jr. vor rămâne în grilă; primul are ca public țintă copiii între 6-14 ani, adolescenții între 15-18 ani, în timp ce Nick Jr. se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani.

Nicktoons va fi disponibil în grila RCS & RDS, Telekom Romania, Digital Basic (EPG 159), UPC România, Digital Basic (EPG 511) și Focus Sat – DTH, Basic, (EPG 99).

Portofoliul Viacom Networks în România cuprinde posturile TV Paramount Channel, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons și MTV.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.