Home / Shopping / Bebelus / Protecție pentru pielea bebelușului tău

Protecție pentru pielea bebelușului tău

R_Bepanthen_EXTRA_30g_CUTIE_ian2015_preview1 buna

Toți ne bucurăm de zilele de vară, dar, în această perioadă, trebuie să fii mai atentă atunci când vine vorba de pielea sensibilă a bebelușului tău, care are nevoie de o îngrijire suplimentară. Dacă are până în douăsprezece luni, pielea bebelușului tău este deosebit de sensibilă, iar umiditatea și căldura pot să creeze iritații. De aceea, pielea bebelușului tău are nevoie de protecția suplimentară realizată cu Bepanthen Extra.

În zilele toride ale verii, bebelușul tău are nevoie de o îngrijire specială. Cele mai comune probleme ar fi iritațiile de la căldură (miliaria), care pot apărea pe față, gât, subraț și partea superioară a torsului, cauzate de pori ai glandelor sudoripare care blochează transpirația. Un alt efect al căldurii excesive ar fi creșterea umidității și apariția iritației create de frecarea de la scutec. Microbii din scutec in combinatie cu substanțele din urină creează mediul propice ce provoacă iritarea pielii bebelușului. Însă, nu scutecul e de vină, pentru că și cel mai absorbant scutec păstrează o oarecare umiditate, iar pielea sensibilă a bebelușului reacționează ușor. Dă vina pe temperaturile crescute ale verii! Dar, pentru acele zile când nu reușești să te lupți cu efectele căldurii care ”atacă” pielea sensibilă a bebelușului tău, folosește ”scutul” protector pe care îl oferă unguentul Bepanthen Extra.

Bepanthen Extra nu e doar un unguent pentru pielea sensibilă a bebelușului, ci o formulă înovatoare concepută în urma celor mai recente studii, pentru a fi ușor și confortabil de aplicat, oferind, în același timp, o protecție suplimentară pielii. Ingredientele formează un strat transparent pe piele, ca un scut rezistent la apă, în timp ce îi permite să respire și o protejează de frecarea scutecului.

Cum în primele luni ale vieții, bebelușii sunt dificil de protejat de iritațiile provocate de purtarea scutecului, având o piele foarte sensibilă, vara devine aproape misiune imposibilă. Depășește cu brio această perioadă folosind pentru bebelușul tău formula inovatoare Bepanthen Extra cu ulei de măsline și vitamina B3, care oferă hidratarea și protecția de care are nevoie.

Ingredientele atent alese – ulei de măsline pentru a menține pielea hidratată și vitamina B3, care crește producția de lipide și oferă o barieră protectoare – transformă acest unguent în soluția salvatoare pentru pielea bebelușului tău.

Bepanthen Extra – produsul care protejează pielea bebelușului tău, așa cum ți-ai dori tu să o facă! Folosește-l după fiecare schimbare de scutec!

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.