Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Ouă umplute cu cremă de avocado

Ouă umplute cu cremă de avocado

Ingrediente
4 ouă fierte
2 bucăți fructe de avocado bine coapte
3 linguri smântână mai grasă
1 lingură zeamă lămâie
1 lingură ulei de măsline

8 bucăți fileuri de anșoa

sare

piper

Mod de preparare
Tai ouăle fierte în două pe lung și scoți gălbenușurile. Tai avocado în două pe lungime și cu un cuțit scoți sâmburii. Cu o linguriță scoți miezul și-l pui în blender. Adaugi gălbenușurile fierte, smântâna, uleiul de măsline, puțină sare și piper și  mixezi până obții o cremă fină.

Pui crema de avocado într-un poș și umpli jumătățile de albușuri. Deasupra așezi câte un file de anșoa, le așezi pe un platou și le dai la rece până în momentul în care le servești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.