Home / Fără categorie / Noutăți dulci sub bradul de Crăciun

Noutăți dulci sub bradul de Crăciun

CUTIE TORT DE CIOCOLATA 500g_BOROMIR FABRICA DE AMANDINE copy

Mesele în familie de Crăciun și de Revelion nu sunt complete fără un desert delicios. Anul acesta, Boromir a pregătit pentru tine mai multe noutăți care vor fi cu siguranță pe placul familiei și al prietenilor.

Dacă vrei să faci celor dragi o surpriză dulce de Sărbători, acum ai ocazia perfectă cu cei mai buni si apreciați cozonaci Boromir din colectia Vintage, ce combină cele mai fine ingrediente cu arta de a prezenta un cadou într-un mod unic și rafinat: bunătate de neegalat la interior și eleganța clasică la exterior.

Din selecția de cozonaci-cadou vintage mai fac parte: cozonacul de acasă si cozonacul cu nuci și stafide.

„Cozonacul de Acasă” vine de Sărbători într-o variantă specială la 250 gr, cu numele de ”Cozonăcelul de Acasă” și este alegerea ideală pentru un cadou adorat de copii.

”Fabrica de Amandine Boromir” te rasfață din această iarnă cu un delicios ”Tort deCiocolată” cu muuultă, multă ciocolată dar și cu încântarea suavă a laptelui din ”Tortul Cremă de Lapte”.

Tot de la ”Fabrica de Amandine Boromir” mai găsim savuroasele prăjiturelele pregatite cu dragoste din cele mai bune ingrediente: Amandină, Albă ca Zăpada, Tortul Mokacino, Tortul cu nuci, Tiramisu.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați www.boromir.ro.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.