Home / Shopping / Diverse / Noua gamă Vegeta, 100% din ingrediente naturale

Noua gamă Vegeta, 100% din ingrediente naturale

Podravka România a lansat de curând produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75 g, 150 g și 300 g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume și sare de mare, fără monoglutamat de sodiu, fără  gluten, fără conservanți. Baza de mâncare se adaugă în supe, sosuri, paste, orez sau tocănițe, precum și peste toate preparatele din carne pentru un gust desăvârșit. Cu Vegeta Natur Gust de Găină 100 g, carnea de pui va fi mai savuroasă în supe, tocănițe, fripturi, mâncăruri din legume și sosuri. Iar pliculețele de 20 g sau dozele de sticlă de 40-60 g Vegeta Natur Condimente, care conțin zeci de legume și cea mai bună sare de mare, sunt special concepute pentru cartofi, pește, porc, pui, miel sau orice carne la grătar.

La cererea clienților loiali, Podravka România a adus pe piață cuburile Vegeta. Cele 3 cuburi 10 g (legume, găină și vită) reprezintă combinația perfectă de legume, carne, sare și condimente, oferind garanția unui gust delicios. La un litru de ciorbă se adaugă 2 cuburi, aceeași cantitate fiind recomandată pentru tocănițe și sosuri. O veste bună: cuburile cu legume sunt recomandate și pentru vegetareni! (sau pentru perioadele de post).

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.