Morcovi cu unt

Ingrediente

1 kg morcovi mai groși

100 g unt

1 legătură pătrunjel verde

sare

piper

Mod de preparare

Cureți morcovii de coajă, îi speli și îi tai felii mai groase. Pui apă cu sare într-o oală și în momentul în care dă în clocot adaugi morcovii. Îi lași să fiarbă până când sunt pătrunși, dar al dente. Îi scurgi și îi pui într-un castron.

Adaugi peste morcovii fierbinți untul tăiat cubulețe sau chiar topit, sare, piper și pătrunjel verde tocat. Amesteci și îi păstrezi calzi până când îi servești. Sunt ideali ca și garnitură.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.