Home / Copil / Mirela Vaida – apariție inedită alături de toți cei trei copii la Roata Zurli

Mirela Vaida – apariție inedită alături de toți cei trei copii la Roata Zurli

Implicată în două proiecte de televiziune care o țin aproape toată ziua pe platourile de filmare, Mirela Vaida își găsește întotdeauna timp pentru familia ei.

Mirela alături de Carla, Vladimir și Tudor, cei trei copii ai săi, sunt invitații speciali ai Mirelei Retegan, la Roata Zurli, duminica aceasta.

Vedeta împacă foarte bine viața de familie cu cea profesională, atât latura artistică, cât și cariera în televiziune. Mirela se joacă cu copiii ei, îi învață să împartă între ei și să dăruiască.

“Ne bucurăm să ne reîntâlnim cu voi, vă ducem dorul concertelor și al întâlnirilor voastre magice. Practic, ne revedem vechi prieteni”, spune Mirela despre vizita familiei sale în Casa Zurli.

 În același episod, Fetița Zurli învață că, de fapt, în realitatea de zi cu zi bucuria primează perfecțiunii, și că pe lângă exercițiu și muncă, pasiunea este foarte importantă pentru a reuși, dar și respectul pentru oamenii cu care faci echipă sau prietenii care îți stau alături.

Și pentru că trupa fenomen de la Gașca Zurli binedispune, dar și educă, meseria săptămânii este “radio amator”, iar cei care ne spun totul despre ea sunt Mihai Morar și Ema de la ZU, exact în studioul celebrului matinalul al lui Buzdu și Morar. Ema este “Fetița Zurli a Radioului Românesc”, după cum a fost numită chiar de către Mihai, așa că și-a intrat în rol imediat, învățând chiar un cod secret de la Fetița Zurli.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.