Home / Viata de familie / Activitati / „Hairy Bikers” iau cu asalt TV Paprika (și Transilvania)!

„Hairy Bikers” iau cu asalt TV Paprika (și Transilvania)!

Luna martie este dedicată – la TV Paprika – mâncărurilor cu gust de „acasă”, care ne vin direct din bucătăria ambulantă a pasionaților motocicliști David Myers și Simon „Si” King. Cei doi au două formate noi pe postul culinar, luna aceasta: din 7 martie, îi vedem în noua emisiune „Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă”; din 17 martie, cei doi revin în „Hairy Bikers: Secretele cofetăriei europene”, în care ajung pe meleaguri autohtone, tocmai în Transilvania!

Descoperiți mai jos câteva detalii interesante și savuroase despre fiecare dintre cele două emisiuni, difuzate în premieră la TV Paprika, luna aceasta:

  • „Hairy Bikers: Preparate ca la mama acasă” (producție 2017), de luni până vineri, de la ora 21:00 – Motocicliștii înfometați ne prezintă bucate ușoare, sățioase ori pline de plăceri „păcătoase”, mâncăruri cu adevărat „de suflet”, indiferent că e vorba despre gusturile petrecerilor cu prietenii/familia sau despre o masă luată într-un pub. Fiecare episod va fi dat și în reluare, a doua zi, de la 14:30, spre deliciul papilelor dumneavoastră gustative.
  • „Hairy Bikers: Secretele cofetăriei europene” (producție 2012), în weekend, de la ora 14:00 – De data aceasta, motocicliștii înfometați pornesc într-o călătorie gastronomică de 8.000 de km prin brutăriile și patiseriile de pe bătrânul continent, trec prin Spania, Franța, Italia, Austria, Germania, Slovacia, Ungaria, România, Norvegia și Țările de Jos. Fiecare episod este dat în reluare și seara, de la ora 22:30. În țara noastră, cei doi parteneri de drum și bucătărit poposesc în Transilvania, unde descoperă plăcintele umplute cu șuncă, brânză ori ciuperci, coapte direct pe plită, care par a fi un fel de pizza autohtonă.

David Myers (60 de ani) și Simon „Si” King (51 de ani) sunt prieteni din anul 1995: s-au cunoscut la filmările peliculei TV „The Gambling Man”. Primul era specialist în make-up, mulaje și proteze cinematografice, iar al doilea era location manager.

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.