Home / Copil / Gașca Zurli a strâns sute de perechi de ghetuțe la inaugurarea noului sediu Zurli

Gașca Zurli a strâns sute de perechi de ghetuțe la inaugurarea noului sediu Zurli

 

Gașca Zurli are acum o casa nouă! Este un vis devenit realitate pentru Mirela Retegan, fondatorul Companiei de Evenimente Zurli.

Orice casa nouă merită o petrecere și Mirela a decis să petreacă în stilul ei unic această zi atât de importantă. A deschis porțile casei și a invitat prietenii Zurli să vină în vizită, dar nu cu mâna goală, ci cu o pereche de ghetuțe. S-au strâns sute de perechi, într-o singură zi, pentru campania “Încalță un copil, de toamnă!”.

O mulțime de copii cu părinții lor, au venit la noul sediu Zurli, dar și prieteni vechi, parteneri, vedete si jurnaliști.

Mirela Retegan, fondatorul Zurli, cel mai iubit brand pentru copii din România, și-a propus să unească oamenii din toate colțurile României sub umbrela empatiei și a generozității.

“A fost cea mai frumoasă zi din 2019. A fost o zi în care am simțit că e ziua mea. A fost o zi cu emoții ca la marile spectacole Zurli. Am inaugurat noul sediu cu o bucurie imensă. Cred cu tărie că prietenii se cunosc la succes și am simțit că toți oamenii care mă iubesc s-au dat peste cap să fie alături de mine. Au traversat Bucureștiul ca să vină să mă îmbrățișeze și să aducă o pereche de ghetuțe pentru campania noastră. Jur că n-am crezut că o sa vină atâta lume”, ne-a declarat Mirela Retegan.

Scopul campaniei este să strângă încălțări noi care să ajungă în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

Campania continuă pănă pe 06 noiembrie și se încheie odată cu ultimul spectacol al Găștii Zurli din turneul de toamnă. Toate detaliile campaniei se găsesc pe www.mirelaretegan.ro

Noul sediu Zurli se află pe strada Intrarea Tudor Ștefan nr 57, București. Aici, fanii găsesc toate produsele Zurli în noul showroom.

Photo credit – Ovidiu Craiciu.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.