Home / Copil / Gașca Zurli lanseaza CD-ul “Puterea Zâmbetului”!

Gașca Zurli lanseaza CD-ul “Puterea Zâmbetului”!

Cele mai noi cântece de la Gașca Zurli sunt acum pe CD-ul “Puterea Zâmbetului”!

 La cererea părinților români de pretutindeni, am pus pe CD cântecele fredonate de zeci de mii de copii în turneele Găștii: “Eu îți dau un zâmbet”, “Cine este Bravo?”, “Mulțumesc”, “Desenează-ți lumea ta”, “Bucătărașul Zurli”, “Pupici cu sclipici” sau “Antante”, piese așteptate de toată lumea, de doi ani de zile.

 Începând de luni, 26 noiembrie, le puteți asculta și fredona împreună cu Gașca Zurli, în casă sau în mașină, în drum spre grădiniță sau spre munte.  CD-ul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din țară, împreună cu Gazeta Sporturilor, și va putea fi comandat și online de pe Magazinul Zurli.

 Fiecare cântec are în el o poveste educativă. Așa cum v-a obișnuit Mirela Retegan – autoarea lor, copiii învață prin cântecele Zurli că poți cuceri lumea cu un zâmbet, că un simplu “mulțumesc” dărâmă ziduri și îmblânzește suflete sau cum un “Bravo!”, spus din inimă și la timpul lui, crește aripi micuților.

 Din 26 noiembrie, ai Gașca Zurli cu tine, tot timpul. “Puterea Zâmbetului”, un CD pentru copii și părinți

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.