Home / Shopping / Diverse / Gamă specială Arpis

Gamă specială Arpis

gama-speciala-701 - site

Arpis a scos pe piață o gamă specială de produse, o gamă de suflet pentru ei, ce reflectă o parte a valorilor în care ei cred.
Pentru că zâmbetul este fără îndoială gestul uman cu cea mai puternică componentă emoțională, iar el denotă plăcere, fericire sau apropiere, Arpis are speranța că vor reuși să transmită aceste lucruri, bucurându-vă cu aceleași produse de o calitate incontestabilă, un 10% extra oferit gratuit și un design inedit.
Ideea de la care au pornit în realizarea noii game este aceea că fericirea și starea de bine trebuie să fie nelipsite în fiecare zi, oră sau clipă pe care o trăim, cu atât mai mult în sânul familiei.
Așadar, acestea sunt valorile pe care Arpis s-a bazat când a creat Gama Specială Arpis, zâmbete și familie, într-un un pachet complet format din produsele de bază aflate sub umbrela brandului Arpis – făină de mălai, făină din grâu 000 și griș, toate într-un ambalaj dedicat, care dorește să ne aducă aminte ce e cu adevărat important – fericirea alături de cei dragi.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.