Home / Shopping / Diverse / Gama Rilastil Acnestil, recomandată de Societatea Română de Dermatologie

Gama Rilastil Acnestil, recomandată de Societatea Română de Dermatologie

Produsele din gama Acnestil de la Rilastil, disponibile în farmaciile Catena și online pe Springfarma.com, au primit recomandarea Societății Române de Dermatologie, fiind sigure pentru ten şi cu efecte benefice dovedite clinic.

Gama de produse Rilastil Acnestil este special creată și destinată tratamentului dermato-cosmetic al tenului gras sau mixt și predispus la acnee. Tratamentul este astfel formulat încât tratează eficient acneea uşoară şi moderată, dar acționează activ şi asupra cauzelor responsabile de leziunile pielii, cum ar fi hiperactivitatea glandelor sebacee și hipercheratoza.

Grație Oligopeptidei-10, o moleculă cu proprietăţi antimicrobiene şi emoliente, prezentă în formula Acnestil, acest tratament penetrează bariera cutanată, inhibând eliberarea toxinelor care produc inflamaţii la nivelul tenului.

Societatea Română de Dermatologie este o organizaţie medicală autonomă, profesională, având un caracter ştiinţific şi educaţional, reunind persoane cu pregătire medicală universitară – medici, biologi, biochimişti – care activează în domeniul dermatologiei şi/sau venerologiei, precum şi persoane care se bucură de recunoaştere profesională sau ştiinţifică şi care manifestă un interes deosebit faţă aceste domenii medicale.

Produsele din gama Acnestil, recomandate de Societatea Română de Dermatologie sunt disponibile în farmaciile Catena și online pe Springfarma.com.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.