Frigărui de pui cu ananas

Ingrediente

1 piept de pui

1 ananas proaspăt mic

1 ceapă mică

2 linguri miere

1 lingură suc de lămâie

1 linguriță sos dulce de ardei

sare

piper

4 linguri ulei

Mod de preparare

Pui mierea într-un castron, adaugi sosul dulce de ardei, zeama de lămâie, ceapa dată pe răzătoarea mică, puțină sare și piper și amesteci până se omogenizează.

Speli pieptul de pui, îl tai fâșii și apoi cuburi. Le pui în sos, amesteci și le lași la frigider 30 de minute. Cureți ananasul și pulpa o tai cuburi egale cu cele de carne. Pui pe bețele de frigărui cuburi de carne și de ananas, alternându-le. Stropești frigăruile cu ulei și le frigi pe grătarul încins pe ambele părțile.

Servești frigăruile cu pâine prăjită și salată.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.