Home / Shopping / Copil / Echipamentele de joacă ajută la dezvoltarea optimă a copilului

Echipamentele de joacă ajută la dezvoltarea optimă a copilului

26-DSCN1866 01

Odată cu intrarea în sezonul rece, părinții sunt nevoiți să renunțe treptat la plimbările prelungite în parc împreună cu prichindeii lor sau la mișcarea distractivă din spațiile de joacă outdoor.

Iar pentru mămici, alegerea activităților care să dezvolte abilitățile motorii ale celor mici și prin care aceștia își pot canaliza creativitatea, dar și energia debordantă, se poate transforma într-o preocupare uneori mult prea solicitantă.

Urban-Market.ro, partenerul de joacă al copiilor activi, aduce o serie de produse inovative, prin care ștrengarii își pot dezvolta autonomia, încrederea și controlul de sine, precum și deprinderea noțiunilor ce țin de un stil de viață sănătos.

Covorul tip puzzle

Recomandat la orice vârstă, covorul de tip puzzle este un produs util prin care copiii își exersează îndemânarea, favorizând în egală măsură creativitatea și controlul de sine.

Cu un design modern, o structură moale, datorită spumei din care este confecționat, și într-o paletă cromatică veselă ce stimulează imaginația, acesta poate fi montat oriunde, devenind imediat un spațiu excelent de joacă.

Piese de joacă interconectabile

Piesele de joacă interconectabile reprezintă elementele cheie în dezvoltarea abilităților psiho-motorii și de comunicare. Cu ajutorul lor, copiii pot utiliza mai multe obiecte în același timp, fapt ce îi determină să reflecteze la o strategie de atingere a unui scop final, dar și la capacitatea de a crea propriul univers.

Cu dimensiuni adaptate vârstelor cuprinse între 1,5-5 ani, acestea pot fi materiale didactice inedite pentru grădinițe sau echipamente de joacă utile chiar în interiorul locuinței.

Echipamente fitness copii

Dotate cu afișaj electronic pentru viteză, timp, calorii și distanță, aparatele de fitness au un rol benefic în dezvoltarea armonioasă a copiilor, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Practicarea sportului în rândul celor mici favorizează încă de la vârste fragede familiarizarea cu noțiunile unui stil de viață echilibrat, fapt care le va influența caracterul, deprinderea autonomiei și încrederea în sine.

Gama cuprinde biciclete de fitness, mini steppere, bandă de alergat și echipament fitness copii – ski, vâslit și rotativ.

Piese de tip lego

Cu o istorie impresionantă, jucăriile copilăriei din toate timpurile sunt cele mai eficiente în antrenarea inteligenței ștrengarilor începând de la cele mai mici vârste și până la clasele primare.

Colorate și din materiale ușoare, piesele tip lego stimulează dezvoltarea cognitivă, echilibrul și simțul artistic, dar și creionarea unui univers imaginar.

Iar pentru cei care iubesc mișcarea în aer liber, Urban-Market.ro aduce o gamă completă de articole care îi ajută să-și tempereze eficient energia debordantă: balansoare pe arc, tunel spiriduș, tobogane, leagăne copii.

Gama de produse este comercializată de Urban-Market.ro și se poate comanda completând formularul special sau urmând instrucțiunile specifice din pagina web.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.