Home / Copil / Descoperă fascinanta lume a personajelor din povești

Descoperă fascinanta lume a personajelor din povești

Plicul Creativ este o colecție educațională pentru copii de peste 3 ani, de fapt este o experiență pentru întreaga familie.

 Fiecare KIT din cadrul colecției conține 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate și care îi ajută pe cei mici în dezvoltarea emoțională, le stimuleazâ creativitatea și imaginația.

Primul Plic Creativ –  „În lumea poveștilor” – este un suport pentru educația copiilor, aceștia se pot conecta în familie, este distractiv la o petrecere să îl folosească în echipe sau la grădiniță și școală pentru activități de grup.

 KIT-ul „În lumea poveștilor” este colecția dedicată iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori și îi ajută să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului.

 Și, în plus, este un instrument valoros care dezvoltă relația părinte-copil, educator-copil, precum și capacitatea de exprimare și interacțiune copil-copil.

Plicul Creativ conține 3 proiecte:

Proiectul A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”. Aici vei găsi cartea cu 4 scene alb negru și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul – le colorezi, le lipești și recreezi povestea.

Proiectul B – Creează propriul semn de carte: vei găsi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorezi și le lipești.

Proiectul C – Creează propriul teatru cu personaje. Plicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce scoți cu atenție masca de vulpe pe care ți-am pregătit-o pe fața cutiei. Vei găsi personaje pe care să le asamblezi pentru scena de teatru și un decor din poveste, tu joacă pe rând fiecare personaj.

De asemenea, o să mai aveți parte de o surpriză-joc.

Îl puteți comanda de aici: https://shop.vipbebe.ro/index.php?route=product/product&product_id=857

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.