Home / Shopping / Diverse / Curățenie cu Ergo Force Cyclonic RO6743

Curățenie cu Ergo Force Cyclonic RO6743

733325_SFE-rouge copie

Sănătatea familiei tale este foarte importantă, în special cea a micuţului tău, deoarece copiii sunt mult mai vulnerabili şi expusi mai multor factori externi care îi pot afecta. De aceea Rowenta a creat ErgoForce Cyclonic, cu un sistem de aspirare potrivit pentru sănătatea familiei tale – CLEAN EXPRESS™ ERGO, care nu permite prafului aspirat de pe covor să se întoarcă în aerul respirat datorită filtrului HEPA 13, reusind sa elimine murdăria şi alergenii de pe toate suprafeţele unde micuţul tău se joacă. Mai mult de atât, munca ta devine mult mai uşoară datorită recipientului de praf care a luat locul sacului de colectare, având un sistem foarte simplu de curăţare.

Aspiră eficient protejând în acelaşi timp sănătatea familiei tale pentru o perioadă lungă de timp, pentru că, acum, aspiratorul dispune de o garanţie extinsă de 5 ani dacă îl achiziţionezi până la 31 decembrie 2015.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.