Home / Copil / Cu Family Tech alegi tehnologia potrivită

Cu Family Tech alegi tehnologia potrivită

În familie, tehnologia este la mare căutare. Copiii știu adesea mai multe despre ea, părinții și-o doresc tot mai de ajutor în gospodărie, iar pandemia a transformat-o într-un mod de viață. Cristian Lăcraru, specialist în tehnologie și tată a doi baieți pasionați de tehnică ca și el vine acum în ajutorul părinților cu tips&tricks de tehnologie pentru copii și familie. Family Tech este cea mai nouă emisiune video marca Itsy Bitsy, în care se desface tehnologia la propriu și se recoman tehnologia cu adevărat de ajutor pentru toată lumea.

În fiecare miercuri de la 11:00, pe canalul de YouTube Itsy Bitsy , Cristian Lăcraru îți arată cum funcționează tehnologia din jurul tău, îți vorbește din experiență proprie și îți dă argumente tehnice concrete pentru a lua cea mai bună decizie atunci când achiziționezi electronice și electrocasnice. Ce laptop este cel mai bun pentru școala online a copilului tau , cum poți face cinematograf acasă cu proiectorul potrivit , cât de fragil este un ecran de calculator și multe alte “secrete” din tehnologie sunt dezvăluite părinților.

Mai mult, pentru curioșii care vor să afle ce se ascunde sub carcasa unui frigider, cum funcționează mașina de spălat și ce dotări ale aspiratorului sunt cu adevărat de ajutor, Family Tech este emisiunea potrivită. În această emisiune se vor descompune multe aparate, se vor descoperi piesele din care sunt făcute, așa că pune-ți ochelarii de protecție și haide să descoperi lumea din spatele aparatelor care ne înconjoară. Cristian Lăcraru te invită în comunitatea părinților care vor să fie informați și care împărtășesc din experiențele lor din lumea tehnologiei, prin abonarea la canalul Youtube Itsy Bitsy, unde săptâmânal apare câte o nouă emisiune despre tehnologia cea bună, care împlinește optim nevoile familiei cu copii.

Mi-ar plăcea să adun alături comunitatea părinților pasionați de tehnologie, care împărtășesc informații și fac din tehnică un mare ajutor în viața de familie. Eu sunt tată și am reușit să mențin echilibrul în viață copiilor între orele la ecrane și joacă în aer liber, tocmai pentru că am știut cum funcționează cu adevărat aparatele din jur, care este acea limită între util si deja periculos pentru copii. Te invit să descoperim împreună drumul sigur în lumea tehnologiei!” spune Cristian Lăcraru, realizatorul Family Tech.

Cristian Lăcraru este absolvent de Electronică și Telecomunicații, are studii de Jurnalism și Ștințele Comunicării, de 13 ani este activ în presă tehnică, organizator și moderator de evenimente și campanii cu un puternic mesaj educativ, toate legate de pasiunea lui – tehnologia. De asemenea, Cristian Lăcraru este trainer de robotică și programare dedicată copiilor, el știind să facă roboți educaționali spre marea încântare a copiilor.

Detalii pe canalele online Itsy Bitsy, www.youtube.com/user/RadioItsyBitsy și www.itsybitsy.ro

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.