Ingrediente
500 g piept de pui
1 ceapă potrivită
3 căţei usturoi
2 ouă
3 felii mari de pâine înmuiate în lapte
1 lingură ulei
sare
Mod de preparare
Dai prin maşina de tocat pieptul de pui, ceapa şi feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse foarte bine. Adaugi peste compoziţia de carne ouăle, usturoiul pisat şi puţină sare.
Formezi cu mâna udă chifteluţe potrivite şi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute. Cu 15 minute înainte să fie gata, ungi cu o pensulă chiftelele cu ulei, aşa vor ieşi mai rumene.
Le poţi servi micuţului tău simple sau alături de un piure de legume sau de un sos de iaurt.
Sfat!
În compoziţie poţi pune şi o jumătate de ardei gras roşu tăiat cubuleţe foarte mici sau dat prin maşina de tocat împreună cu carnea.
De ce nu mai gasasc revista PapTot la chioscurile din Cluj-Napoca. Vanzatorii spun ca nu a aparut de 2 luni cel putin. Ce se intampla?
Revista apare, probabil nu o mai primesc ei la chioscuri. O gasesti sigur la magazinele Inmedio din hipermarketuri.