Home / Shopping / Diverse / Cheamă-i pe Căutătorii de Cămări la tine acasă și poți câștiga 10.000 euro

Cheamă-i pe Căutătorii de Cămări la tine acasă și poți câștiga 10.000 euro

Săptămâna Românească de la Lidl îi aduce pe „Căutătorii de Cămări” chiar la tine acasă. Știm că ai în cămară cel puțin un preparat pe care nimeni nu îl mai gătește la fel ca tine, care merită șansa să ajungă pe mesele tuturor românilor. Așadar,  cheamă-i și tu pe Căutătorii de Cămări, între 1 martie și 30 iunie, iar cea mai gustoasă descoperire va ajunge în magazinele Lidl și va fi premiată cu 10.000 euro.

Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits sunt Căutătorii de Cămări, cea mai exigentă echipă de gurmanzi, care vor pleca în căutarea bunătăților din cămările românilor. Fie că este vorba despre zacuscă, gem sau murături, cei doi și-au setat misiunea de a descoperi rețeta care trebuie să ajungă pe mesele tuturor românilor.

Știm că te mândrești cu rețetele preparatelor tale, așa că înscrie-ți cămara pe surprize.lidl.ro/camaranoastra și cheamă-i pe Căutătorii de Cămări la tine acasă. După vizita echipei, dacă produsul tău va fi ales, va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl, iar tu vei fi răsplătit cu 10.000 euro. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile aici.

Pentru un plus de inspirație, te așteptăm din 6 martie la Săptămâna Românească din magazinele Lidl. Vei găsi jumări, preparate sub formă de cremă (9.99 lei) și rafinate cu ceapă roșie, sau carnea la garniță (12.99 lei) , care să te ajute să te gândești ce produs din cămara ta ți-ai dori să ajungă pe rafturile din Cămara Noastră.

Anul viitor produsul tău poate fi pe rafturile din Cămara Noastră alături de delicioșii cârnați la garniță (12.99 lei), puși la păstrare în untură. Sau poate se va găsi printre gogonelele murate (2.49 lei) ori castraveții în saramură (5.49 lei).

În Săptămâna Românească vei găsi și sarmale cu carne de porc și vită (6.99 lei), cu varză călită și kaiser. Le poți servi alături de un ardei românesc (3.49 lei), potrivit de iute, care să îți aducă aminte de tradițiile românești.

Vino și tu din 6 martie la Lidl și găseste inspirația pentru produsul pe care vrei să îl deguste Căutătorii de Cămări!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.