Home / Copil / Cei mai frumoși ani, cei șapte ani de-acasă pentru Brandul Bebe Tei

Cei mai frumoși ani, cei șapte ani de-acasă pentru Brandul Bebe Tei

Pe 15 noiembrie 2011, a apărut ca idee de business brandul Bebe Tei, în cadrul Farmaciei Tei, odată cu inițierea comercializării produselor pentru bebeluși. Gama de produse s-a extins treptat, ajungând în timp să acopere nevoile întregii familii – copii cu vârsta între 0 și 4 ani, femei însărcinate, dar nu numai.

„Dedică-ţi timpul copilului tău, de restul ne ocupăm noi!“ este misiunea pe care a urmat–o Bebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor și pentru întreaga familie.

Anul acesta, Brandul Tei s-a extins și în afara Capitalei. Primul Magazin Bebe Tei și prima Farmacia Tei din afara Bucureștiului s-au deschis la Constanța. Din luna octombrie, constănțenii au acces la produsele comercializate de Magazinul Bebe Tei și Farmacia Tei, disponibile în centrul comercial VIVO! (fostul Maritimo), de pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220.

Atât în Constanța, cât și în cele trei magazine din București, politica de prețuri și promoțiile sunt aceleași. Adresele sunt: Bulevardul Lacul Tei nr. 62 sector 2, Centrele comerciale Plaza România – B-dul Timișoara nr. 26 sector 6 – și Sun Plaza – Calea Văcărești nr. 391 sector 4.

Vă mulțumim că suntem împreună de 7 ani!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.