Home / Viata de familie / Activitati / Carrefour România obține certificarea Angajator de Top 2023

Carrefour România obține certificarea Angajator de Top 2023

 

Carrefour România a fost recunoscut ca Angajator de Top 2023 în România de către Top Employers Institute, autoritatea globală care certifică organizațiile din întreaga lume pe baza participării și a rezultatelor sondajului HR Best Practices.

De peste 30 de ani, Top Employers Institute este autoritatea globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în resursele umane, certificând organizații din întreaga lume. Sondajul la care a participat Carrefour România acoperă șase domenii de resurse umane incluzând 20 de tematici, printre care strategia, mediul de lucru, recrutarea talentelor, învățare, egalitate și incluziune, wellbeing și multe altele.

„Suntem onorați de această recunoaștere din partea Top Employers Institute și ne bucură că performanța Carrefour România în rol de angajator este apreciată. Certificarea Top Employer reprezintă o validare a angajamentului pe care ni l-am luat față de cei peste 16.000 de colegi din România de a îmbunătăți constant  procesele de resurse umane. În calitate de Angajator de Top, vom continua să avem planuri ambițioase și să asigurăm calitatea locului de muncă pentru fiecare coleg, integrarea și susținerea dezvoltării fiecărui membru al echipei noastre”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Distincția Angajator de Top certifică dedicarea unei organizații pentru o lume mai bună la locul de muncă, fapt ce se manifestă prin politici de resurse umane și practici excelente în materie de personal. Mobilitatea ascendentă prin muncă este una dintre valorile care au condus la dezvoltarea Carrefour, în cei peste 21 de ani pe piața din România. Astfel, pentru a accelera procesul de dezvoltare, unul dintre proiectele inițiate de Carrefour este Școala de Lideri, program lansat în anul 2021, în parteneriat cu Academia de Studii Economice București. Școala de Lideri este un program multianual prin care angajații Carrefour au ocazia de a-și dezvolta competențele manageriale prin intermediul cursurilor și formărilor susținute de traineri și profesori recunoscuți. În cadrul primei generații Școala de Lideri, 135 de angajați au participat la cursuri și traininguri pe perioada unui an, beneficiind de o programă de învățare personalizată în baza experienței lor, pentru a contribui îndeaproape la dezvoltarea lor profesională, iar din a doua generație de cursanți fac parte peste 100 de angajați.

Mai mult, Digital Retail Academy a fost lansat la începutul anului 2022 pentru a contribui la îmbunătățirea competențelor digitale și pentru a-i sprijini pe toți angajații în tranziția către locurile de muncă ale viitorului și noile moduri de lucru, programul fiind accesat până în prezent de peste 4.900 de angajați în România. Cel mai recent proiect de Resurse Umane, platforma internă Workplace, a fost lansat la finalul lui 2022 și este destinat celor peste 16.000 de angajați, România fiind a treia țară din Grupul Carrefour în care toți angajații sunt reuniți virtual într-un singur loc, indiferent unde își desfășoară fizic activitatea. Acesta este încă un pas parcurs spre atingerea obiectivului Carrefour de a deveni o companie de retail digital. Toate aceste acțiuni, precum și eforturile constante de optimizare a proceselor de recrutare și de creștere profesională sau proiectele care susțin valorile de diversitate și incluziune ale companiei au susținut obținerea certificării de TOP Employer în România.

Despre Carrefour România

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 400 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc și Creștem România BIO, în cadrul căreia a introdus în premieră în România eticheta „în conversie la bio”. Totodată, a lansat programul Act For Good, care transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social: la fiecare sesiune de shopping și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este autoritatea globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile privind oamenii și contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăți lumea muncii. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator de încredere. Înființat în urmă cu peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat 2.052 de organizații din 121 de țări/regiuni. Acești Angajatori de Top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 9,5 milioane de angajați la nivel global.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.