Budincă de brânză cu stafide - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Budincă de brânză cu stafide

Budincă de brânză cu stafide

Ingrediente

750 g brânză de vaci

4 ouă

4 foi de plăcintă subțiri din comerț

250 g iaurt

100 g zahăr brun

200 g cireșe stafide

1 linguriță extract de vanilie

Mod de preparare

Mixezi brânza de vaci scursă bine de zer cu gălbenușurile, iaurtul, zahărul și extractul de vanilie.

Adaugi stafidele, foile de plăcintă zdrențuite și amesteci. La final, încorporezi albușurile bătute spumă tare.

Torni amestecul într-o formă termorezistentă sau de ceramică unsă și tapetată și o introduci în cuptorul preîncălzit pentru  circa 45 de minute. Trebuie să se rumenească frumos deasupra. O lași să se răcească în formă, o tai bucăți și o servești.

Poftă bună!

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.