Home / Shopping / Copil / Bucură-te de momente magice de îngrijire!  

Bucură-te de momente magice de îngrijire!  

 

 NIVEA Creme Limited Edition all range mica

După succesul înregistrat în sezonul 2015, NIVEA a decis să continue aventurile curajosului băiețel Leo, ale surorii sale, Mia, ale morocănosului Urechilă și ale Micuței Zâne. Mii de copii împreună cu părinții lor s-au îndrăgostit atât de personajele din lumea fascinantă a poveştilor, cât și de momentele magice de îngrijire cu NIVEA Creme ediţie limitată.

 În majoritatea familiilor, există un adevărat ritual înainte de somn. Seara începe cu o poveste care îi poartă în lumea viselor. De aceea, NIVEA a pregătit noi aventuri neașteptate ale celor patru personaje magice, pe care să le citești copiilor înainte de culcare. În mod sigur, le captează atenţia şi vor avea un somn minunat, plin de vise dulci, şi nu va mai fi greu să îi convingi să adoarmă. Momentele petrecute împreună vor fi încărcate de emoție, mai ales că le vor asocia întotdeauna cu anii copilăriei şi cu bobul de cremă primit pe năsuc.

Udo Weigelt (autorul basmelor magice) și Joelle Tourlonias (ilustratorul) au creat anul acesta pentru tine şi cei mici noi povești, pentru ca voi să petreceți momente de neuitat împreună. Toate poveștile pot fi citite sau descărcate gratuit, în format PDF, de pe website-ul www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/tales. Te invităm să descoperi alături de micuții tăi o serie de jocuri interactive, astfel încât puteți alterna lectura cu distracția.

Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,22 lei (30 ml); 7.96 lei (75 ml); 12,66 lei (150 ml)

 Pătrunde în lumea fascinantă a poveștilor NIVEA cu cele patru poveşti noi create special pentru serile petrecute împreună!

 Descoperă ce au făcut Mia și Mica Zână într-o aventură pe mare!

Mia era la mare împreună cu familia sa. Însă Mica Zână era tristă: nu putea să meargă cu barca pentru că îi era teamă. Mia se dusese să o vadă pe Mama și aceasta îi pusese un strop de cremă în vârful nasucului și brusc îi veni o idee! Mia a transformat plaja în mare: cu pești, steluțe, cai de mare – doar pentru Zână. Mica Zână a transformat de îndată cu bagheta magică un lemn într-o barcă frumoasă, bucurându-se mai apoi de o plimbare alături de Mia.

Află de ce Leo și Urechilă se întrec!

Leo și Urechilă decid să facă o cursă cu bicicletele. Urechilă a încercat să îl distragă pe Leo arătându-i un balon cu aer cald, apoi o rățușcă a trecut strada împreună cu micuții ei și le-a tăiat calea. Leo era mai rapid decât Urechilă, dar în cele din urmă l-a lăsat pe Urechilă să câștige cursa, pentru a-l face fericit.

Vizitează căsuța lui Urechilă!

Urechilă a hotărât că își dorește o cameră numai pentru el. Așa că Leo a făcut rost de toate materialele necesare pentru a-i construi o căsuță lui Urechilă. Dar, odată ajuns în noua lui casă, Urechilă s-a simțit singur și s-a întors înapoi la Leo, în patul său.

Iată cum Mia și Mica Zână fac ordine în cameră!

Mia a fost nevoită să facă curățenie în camera sa și a rugat-o pe Mica Zână să-i vină în ajutor. Prin intermediul magiei pe care Mica Zână a folosit-o, curățenia s-a transformat  într-o activitate foarte specială și amuzantă – și, fără ca ele să-și dea seama, camera era deja curată lună!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.