Home / Copil / Artiști români nominalizați la Gala Nickelodeon Kids’ Choice Awards

Artiști români nominalizați la Gala Nickelodeon Kids’ Choice Awards

Pentru prima dată, artiști din România sunt nominalizați la faimoasa Gală Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment dedicat copiilor, care se ține la Los Angeles, pe 22 martie. Andra, Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes se află printre personalitățile care ar putea primi unul dintre popularele premii portocalii.  Show-ul care se ține an de an în SUA s-a transformat deja într-un prilej mult așteptat de copii să-și sărbătorească  vedetele preferate din jurul lumii.  Evenimentul va putea fi urmărit și în România, pe Nickelodeon, pe 25 martie de la ora 19.00, și în reluare, pe 26 martie (16:00), 27 martie (20:50) și 28 martie (12.45).

Anul acesta, fruntași în rândul nominalizaților sunt: Avengers: Endgame, cu 11 nominalizări; Taylor Swift – 5; Frozen 2, Henry Danger și Lil Nas X, cu patru nominalizări fiecare. Dacă John Cena, DaBaby, Tiffany Haddish, Tom Holland, Brie Larson, Lizzo și Megan Thee Stallion se numără printre personalitățile nominalizate pentru prima dată la aceste premii, Will Smith a ajuns la nominalizarea cu numărul 29.

Andra, Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes sărbătoresc prima nominalizare la Kids Choice Awards, la categoria Cel mai iubit star românesc.

“Sunt foarte fericită să fiu nominalizată la aceste premii! Să fiu una din preferatele copiilor înseamnă foarte mult pentru mine. Știu că ei apreciază sinceritatea, umorul, autenticitatea, așa că sunt onorată să fiu printre artistele nominalizate. Mulțumesc tuturor fanilor mei, fie că sunt încă în scutece sau sunt străbunici!”, declară Andra Măruță.

„Sunt plăcut surprinsă să fiu nominalizată în cadrul celei de-a 33-a ediții NICKELODEON KIDS CHOICE AWARDS. Sunt foarte fericită că oamenii m-au votat și sper să o facă în continuare. Aș fi mândră să reprezint România în cadrul premiilor”, spune Alina Eremia.

“Zurli este mândria mea și sunt tare bucuroasă când faima noastră depășește granițele României. Mă bucur să afle lumea întreagă că noi, aici, în România, facem copiii să râdă, să cânte și să danseze fericiți pe cântecele noastre. Gașca Zurli este despre iubire și prietenie, despre fericire și pupici cu sclipici! Este o onoare pentru noi să fim nominalizați în elita divertismentului mondial pentru copii”, povestește Mirela Retegan (Gașca Zurli).

“Mereu mi-am dorit să fiu mai aproape de copii decât de maturi, pentru că al lor este viitorul. Dacă reușești să stârnești pasiunea în sufletul unui copil, apoi nu exista armă mai puternică decât aceea. Sunt foarte fericită să știu că am ajuns la sufletul lor, că îmi înțeleg muzica și că mă apreciază. Pentru mine nu există o răsplată mai sincera decât asta! “, declară Irina Rimes.

Chance the Rapper, gazda show-ului de anul acesta

Gazda de anul acesta a evenimentului devenit deja sinonim cu slime-ul este Chance the Rapper, câștigător al premiului Grammy și nominalizat la Kids Choice Awards în 2018. Artistul rap va fi responsabil cu distracția la Kids’s Choice Awards și va avea ocazia să acopere cu slime vedetele care vor urca alături de el pe scenă. Printre artiștii care vor susține concerte live în timpul galei se numără nume cunoscute precum JoJo Siwa, Why Don’t We, French Montana, Blanco Brown sau Darci Lynne.

Copiii își pot vota artiștii preferați până pe 22 martie

Fanii pot vota pe site-ul oficial al premiilor Kids ‘Choice Awards, www.KidsChoiceAwards.com , și pe aplicația Screens Up sau Nick Play de pe dispozitivele iPad, iPhone și Android din regiunile în care sunt disponibile. În România, copiii își pot susține artiștii favoriți pe https://kca.nickelodeon.ro/ și pe https://kca.nickelodeon.ro/voteaza/ .

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Nickelodeon.

Evenimentul va fi transmis și în România, pe Nickelodeon, pe 25 martie de la ora 19.00, și în reluare, pe 26 martie (16:00), 27 martie (20:50) și 28 martie (12.45).

Lista nominalizărilor la  Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 este disponibilă mai jos:

TELEVIZIUNE:

FAVORITE KIDS TV SHOW

A Series of Unfortunate Events

All That

BUNK’D

Henry Danger

Power Rangers Beast Morphers

Raven’s Home

FAVORITE FAMILY TV SHOW

Fuller House

Modern Family

Stranger Things

The Big Bang Theory

The Flash

Young Sheldon

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.