Home / Fără categorie / 3 conferințe menite să vă ușureze “meseria de părinte”: ALĂPTARE, DIVERSIFICARE ȘI COPII MOFTUROȘI

3 conferințe menite să vă ușureze “meseria de părinte”: ALĂPTARE, DIVERSIFICARE ȘI COPII MOFTUROȘI

shutterstock_166316564

Crina Coliban este femeia pe care a ales-o Runa să îi fie Mamă. Inainte de asta, a fost Producător de Artiști într-o mare casă de discuri. După asta, a fost Private Travel Planner. Ultimul job a fost de Manager de Cinema Multiplex. Este prima femeie din țară care a jucat curling (sport olimpic), care l-a adus în țară – ca să joace și alții, care a participat la un campionat mondial, reprezentând România. A înotat cu balenele, a hrănit elefanți, a crescut pui de broască țestoasă și era să fie “mamă” de urangutan. N-a mai ajuns, pentru că a ales Runa să îi fie ei mamă.

Acum este consilier în alăptare și “femeia care îi face pe copii să mănânce”.

Vine la Bucuresti pe 28 februarie pentru a sustine o serie de 3 conferințe, menite să vă ușureze “meseria de părinte”: Alăptare, Diversificare sau Mame care cred că au Copii Mofturoși la mâncare.

Participarea este GRATUITĂ, singura condiție este să vrei să fii o mamă mai bună.

ATENȚIE! Înscrierile se fac doar prin telefon la 0723 607 597 (apel sau SMS). Vrem să ne asigurăm că avem suficiente locuri, încât să vă simțiți confortabil. Puteți veni cu copilașii, doar dacă veniți însoțită și de tatăl sau de bunica bebelușului/copilului.

Programul este urmatorul:

* 15:30-17:00 Mame care au nevoie de sprijin în Alăptare

17:00-17:15 (pauză)

* 17:15-18:45 Mame care au nevoie de ajutor pentru Diversificarea Copilașilor

18:45-19:00 (pauză)

* 19:00-20:30 Mame care au Copii Mofturoși la mâncare

ATENTIE! Locatia va fi anuntata dupa finalizarea inscrierilor.

 

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.