Home / Copil / Cei 4 SUPER-NUTRIENȚI care-l apără de RĂCELI!

Cei 4 SUPER-NUTRIENȚI care-l apără de RĂCELI!

shutterstock_7329478

 

La schimbările de temperatură, când firg, când rece, răcelile, bronșitele și otitele devin din ce în ce mai amenințătoare, mai ales pentru cei mici. Iar pentru aceia care merg în colectivitate, lucrurile se complică și mai mult.  Pentru ca imunitatea copiilor să fie un scut de apărare în fața bolilor de sezon, ei au nevoie de mișcare în aer liber și de o alimentație plină de vitamine și minerale. Iată care sunt armele cele mai eficiente care mențin sănătatea în lunile reci.

nuci si alune

Magneziul – echilibrul organismului

Fie că a început grădinița, fie că a pășit în primul an de școală, copilul tău se confruntă cu numeroși factori de stres: desprinderea de părinți, adaptarea la exigențele unui mediu nou, efort intelectual și fizic sporit etc. La fiecare factor de stres, micuțul consumă magneziu pentru face față solicitării. De aceea, pentru a fi mereu plini de energie, copiii au nevoie de doza zilnică de magneziu pe care o iau din apa minerală, cerealele integrale, banane și oleaginoase (nuci, alune, migdale crude).

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.