Tiramisu cu fructe

Ingrediente
500 g căpșuni
4 ouă
100 g zahăr
500 g mascarpone
zeamă de compot de caise
18 pişcoturi

50 g ciocolată albă
Mod de preparare
Speli căpşunile, le rupi codiţele şi le usuci cu prosoape de hârtie. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până când amestecul devine cremos, apoi adaugi mascarpone și omogenizezi. La final încorporezi uşor albuşurile bătute spumă tare. Rupi pişcoturile în două, le însiropezi în zeama de compot şi aşezi un strat pe fundul a 6 cupe. Pui peste ele un strat de căpşuni tăiate în două, apoi un strat de cremă. Continui aşa până termini toate ingredientele. Deasupra trebuie să ai cremă. Pui paharele la frigider pentru cel puțin 4 ore. Înainte să serveşti desertul, presari ciocolată albă rasă.
Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.