Salată mexicană

Ingrediente

1 cutie fasole roșie boabe

200 g porumb dulce

6 roșii cherry sau 2 normale

1 bucată avocado

2 mâini baby spanac proaspăt

4 linguri ulei de măsline

zeama de la o lămâie mai mare

1 legătură ceapă verde

1 linguriță oregano uscat

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi faci dressingul. Amesteci într-un bol uleiul de măsline cu oregano, ceapa tocată mărunt, zeama de lămâie, sare și piper.

Clătești fasolea foarte bine și o scurgi. Speli spanacul și îl usuci cu prosoape absorbante. Tai roșiile în două sau în sferturi, după preferință și scoți miezul fructului de avocado, pe care îl tai cubulețe.

Într-un bol încăpător pui fasolea, porumbul scurs foarte bine de zeamă, avocado, spanacul și roșiile. În momentul în care servești salata torni dressingul deasupra și amesteci ușor. O salată sănătoasă și delicioasă!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.