
Ingrediente
1 cutie fasole roșie boabe
200 g porumb dulce
6 roșii cherry sau 2 normale
1 bucată avocado
2 mâini baby spanac proaspăt
4 linguri ulei de măsline
zeama de la o lămâie mai mare
1 legătură ceapă verde
1 linguriță oregano uscat
sare
piper
Mod de preparare
Mai întâi faci dressingul. Amesteci într-un bol uleiul de măsline cu oregano, ceapa tocată mărunt, zeama de lămâie, sare și piper.
Clătești fasolea foarte bine și o scurgi. Speli spanacul și îl usuci cu prosoape absorbante. Tai roșiile în două sau în sferturi, după preferință și scoți miezul fructului de avocado, pe care îl tai cubulețe.
Într-un bol încăpător pui fasolea, porumbul scurs foarte bine de zeamă, avocado, spanacul și roșiile. În momentul în care servești salata torni dressingul deasupra și amesteci ușor. O salată sănătoasă și delicioasă!