Ingrediente
2 ouă
1/2 ardei gras roșu
1 crenguță busuioc
1 ceapă
150 g cremă de brânză
1 linguriță hrean ras
sare
piper alb măcinat
300 g cașcaval
150 g felii șuncă
Mod de preparare
Fierbi ouăle tari, le scoți în apă rece, le cureți de coajă și le tai cubulețe. Pui crema de brânză într-un castron, adaugi ouăle, ardeiul gras tăiat cuburi, hreanul, busuiocul și ceapa tocate mărunt. Condimentezi cu sare și piper și omogenizezi compoziția.
Pui cașcavalul ras într-un castron și-l introduci în cuptorul cu microunde până începe să se topească. Dacă nu ai cuptor, îl pui într-o pungă de plastic și îl introduci în apă clocotită. Îl lași să se topească parțial.
Pui cașcavalul pe o folie de plastic, acoperi cu alta și o întinzi sub formă de dreptunghi. Așezi feliile de șuncă, întinzi crema de brânză și rulezi cât mai strâns. Învelești rulada în folie de aluminiu, strângi la capete și o introduci la frigider pentru 2-3 ore înainte să o servești.