Home / Shopping / Diverse / Mixit lansează calendarul de Advent 2023

Mixit lansează calendarul de Advent 2023

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, aduce bucuria anticipării Crăciunului mai aproape de inimile clienților săi cu lansarea Calendarului de Advent 2023. În luna septembrie, calendarul este disponibil la precomandă pe site-ul companiei, cu o reducere de 30 de lei.

Cu un design captivant și 26 de surprize, calendarul Mixit de Advent 2023 este cel mai mare asemenea calendar creat de companie vreodată. În selecția din acest an sunt incluse și două produse noi: delicioasele MiniMixitella Premium – Alune de pădure din Piemont și Bomboanele cremoase Cinnamon Chocolate. Pe lângă acestea, în calendarul de Advent se regăsesc produsele vedetă ale Mixit: Festinul îngeresc, Festinul obraznicului, Mixitka fără gluten: Mere + Scorțișoară, Festinul de ciocolată, Chips de cocos, Mixit covrigei în punguță: Ciocolată albă și vanilie, Nuci la cuptor în punguță – Boia afumată, Mix turtă dulce – punguță și multe altele. Fiind incluse 26 de produse, de Moș Nicolae și în Ajunul Crăciunului pot fi deschise două cutiuțe.

“Fiecare cutie din Calendarul de Advent Mixit este o mică poveste în sine, o surpriză delicioasă și o amintire magică pentru toți cei care vor alege să se bucure de acest calendar. Ne-am dorit să oferim prin acest calendar o experiență festivă care să aducă lumina și căldura Crăciunului în casele tuturor în fiecare zi,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Calendarul de Advent Mixit 2023 nu este doar o colecție de produse delicioase, ci și un teatru uriaș de păpuși. Cu fundaluri de teatru și personaje de basm adăugate, fiecare cutie surpriză devine parte a unei povești magice de Crăciun. După ce cutiile sunt întoarse, acestea alcătuiesc un mozaic original și pot servi și ca ambalaj deosebit pentru cadouri.

Precomenzile pentru calendarul de Advent se pot realiza pe site, cu reducere în luna septembrie, iar produsele comandate împreună cu acesta vor fi livrate începând cu jumătatea lunii octombrie.

“Pentru noi, Crăciunul este despre bucuria de a oferi și de a împărtăși momente speciale cu cei dragi. Calendarul nostru de Advent Mixit 2023 este o modalitate de a aduce zâmbetul pe fețele oamenilor în fiecare zi din decembrie,” a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.