Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Fursecuri cu morcov și parmezan

Fursecuri cu morcov și parmezan

Ingrediente

150 g făină

80 g piure de morcovi

80 g parmezan ras

1 morcov mic dat pe răzătoarea mică

80 g unt

2 ouă

2 lingurițe praf de copt

1 praf de sare

Mod de preparare

Preîncălzești cuptorul la 200°C. Amesteci făina cu praful de copt și sarea într-un bol.

Într-un alt bol amesteci piureul de morcovi cu parmezanul ras, ouăle și untul topit. Adaugi făina și omogenizezi compoziția. La final încorporezi morcovul ras. Cu ajutorul a două linguri formezi fursecuri și le așezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le aplatizezi ușor cu lingura și introduci tava în cuptorul încins pentru 10-15 minute. Trebuie să se rumenească ușor

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.