Ingrediente
2 minibaghete; 150 g dovleac; 150 g frunze de spanac; 50 g cașcaval; 1 ou; sare; piper măcinat; 1 kg pulpă de porc; 1 ceapă; 2 linguri ulei de măsline; 250 ml supă de legume
Mod de preparare
Tai baghetele cubulețe și le pui într-un castron. Adaugi dovleacul tăiat cubulețe, frunzele de spanac spălate și scurse, cașcavalul ras, oul, sare și piper, după gust, și amesteci.
Speli pulpa de porc, o ștergi cu prosoape absorbante și faci cu un cuțit două găuri profunde, iar apoi le mărești cu un băț. Umpli găurile cu compoziția de dovleac.
Condimentezi pulpa de porc umplută cu sare și piper și o legi cu sfoară alimentară. Tai ceapa mărunt, o așezi într-un vas termorezistent, o stropești cu ulei, pui supa și așezi carnea.
Acoperi vasul cu folie de aluminiu și o introduci în cuptorul încălzit la 190°C timp de 50 de minute. Îndepărtezi folia și lași la cuptor până se rumenește frumos, având grijă să o stropești cu sosul din vas. Servești carnea tăiată felii, cu o garnitură de cartofi la cuptor.