Home / Copil / Frigănele vanilate

Frigănele vanilate

Ingrediente

6 felii de pâine de casă pătrată (circa 1,5 cm grosime)

3 ouă

2 linguri zahăr tos

1 pachețel zahăr vanilat

400 ml lapte

ulei de prăjit

Mod de preparare

Tai feliile de pâine în trei. Bați într-un castron ouăle cu zahărul tos și cel vanilat, adaugi laptele și omogenizezi.

Înmoi fiecare bastonaș de pâine în amestecul de ou. Le prăjești în puțin ulei  încins, pe ambele părți, la foc mic, până se rumenesc frumos.

Servești friganelele presărate cu zahăr pudră, alături de fructe proaspete sau înghețată. Sunt delicioase și simple!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.