Desert cu piersici - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Desert cu piersici

Desert cu piersici


Ingrediente

4 piersici mari coapte
200 g mascarpone
40 g stevie

1 lingură sirop de arțar
zeama de la ¼ de lămâie
6 biscuiți pentru copii
15 g fulgi de migdale
Mod de preparare

Cureți piersicile de coajă, le scoți sâmburii și jumătate din ele le tai cuburi, pe care le pui într-o pungă de plastic și le ții la rece. Restul le pui într-un blender împreună cu stevia și zeama de lămâie. Mixezi până obții o pastă groasă.
Bați mascarpone cu siropul de arțar și zdrobești biscuiții. Așezi pe fundul a 3 pahare potrivite biscuiți, torni puțin sos de piersici, câteva cubulețe de piersici, mascarpone, sos, cubulețe și la final puțin mascarpone. Presari totul cu fulgi de migdale. Servești desertul imediat.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.