Home / Copil / Deliciu cu brânză și ardei gras

Deliciu cu brânză și ardei gras

                                                                         de la 18 luni/4 porții

Ingrediente

400 g brânză de vaci

2 morcovi medii

1 ardei gras roșu copt

1 lingură făină

3 ouă

1 cubuleț unt

2 linguri smântână

2 linguri cașcaval ras

sare

Mod de preparare

Cureți morcovii, îi speli, îi tai cuburi și îi pui la fiert până se înmoaie bine. Îi scurgi, îi pasezi și îi amesteci cu brânza de vaci. Adaugi făina, smântâna, gălbenușurile, sare și omogenizei. La final încorporezi albușurile bătute spumă tare.

Torni compoziția într-un vas termorezistent un cu unt, așezi deasupra aredeiul gras copt tăiat fâșii, presari cașcavalul ras și îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru 40-45 de minute.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.