Home / Bebelus / Curiozitatea părinților despre zodia bebelușilor

Curiozitatea părinților despre zodia bebelușilor

Când părinții află că așteaptă un copil, devin nerăbdători să-l cunoască, unii dintre ei chiar înainte ca acesta să se nască. Curiozitatea cu privire la sex, culoarea părului și culoarea ochilor devine o obsesie pentru unii. Această curiozitate îi determină pe cei mai sceptici părinți să consulte site-uri de astrologie pentru a-și face o idee despre caracterul viitorului lor bebeluș. 

Fie că ești convins sau pur și simplu curios, îți prezint aici diferitele semne astrologice și trăsăturile asociate cu fiecare dintre ele. 

Bebelușul Berbec (21 martie-20 aprilie)

Bebelușul Berbec este spontan și are un temperament de conducător. Micul tău Berbec este o ființă plină de curaj, îndrăzneață, și plină de energie. Un pic nerăbdător, depinde de tine să-l înveți să fie răbdător și perseverent în ceea ce va întreprinde în viață.

Bebelușul Taur (21 aprilie-21 mai)

Micul tău Taur iubește sărutările și îmbrățișările! Încăpățânat când vrea să obțină ceva, bebelușul Taur va face tot ce-i stă în putință pentru a-l obține. Ca părinți, va fi necesar să-l învățăm ce este bunul simț și până unde trebuie să meargă.

Bebelușul Gemeni (22 mai-21 iunie)

Bebeluș intelectual prin excelență, micul tău Gemeni se distinge rapid prin viteza cu care învață și înțelege totul. Uimit de această ființă, va trebui să-l înveți să se concentreze mai mult, deoarece are tendința de a se detașa foarte repede. Foarte curios din fire și vesel, bebelușul Gemeni te va face tot timpul să râzi.

Bebelușul Rac (22 iunie-22 iulie)

Sensibil din fire, vei observa rapid că micul tău Rac va experimenta stările sale în conformitate cu ale tale. Visător, nu te mira să vezi apărând un prieten imaginar căruia îi va încredința cele mai mari secrete și gânduri ale sale. Este bun cu cei din jur, dar va avea și multe momente de singurătate, din care va trebui să-l scoți.

Bebelușul Leu (23 iulie-23 august)

De la naștere, bebelușul Leu vrea să fie remarcat. Bebeluș-star prin excelență,  charisma și entuziasmul îl vor urmări de-a lungul vieții. Un lider din fire, Leului tău îi place să fie centrul de interes al părinților și al tuturor oamenilor din jurul său pentru a simți că trăiește și există.

Bebelușul Fecioară (24 august-23 septembrie)

Înțelept, copilul Fecioară este o ființă foarte serioasă în tot ceea ce face. Ușor de neliniștit dacă este zdruncinat în obiceiurile sale, trebuie să fii pragmatic în felul în care te comporti cu el. Timid și disciplinat, bebelușul Fecioară apreciază repede programele sigure și incontestabile.

Bebelușul Balanță (24 septembrie-23 octombrie)

Seducător, atrăgător și îndrăgostit de lucruri frumoase, vei constata rapid că bebelușul Balanță urăște certurile care îi pot afecta mica lume pe care o dorește cât mai senină. Dotat cu un simț acut al dreptății, Balanța te va salva de la o mulțime de chinuri!

Bebelușul Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)

Puternic și pasionat, bebelușului Scorpion îi place să analizeze ceea ce vede sau aude pentru a înțelege pe deplin lumea din jur, de ce și cum o trăiește! Atenție: nu-l lăsa să preia puterea pe care, fără îndoială, ar dori să o câștige. Blândețea este cel mai bun mod de a-i insufla valori bune.

Bebelușul Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Independent foarte repede și foarte devreme, bebelușul Săgetător este o ființă amuzantă, care are o nevoie nemăsurată de mișcare. Dotat cu o minte mai rațională decât creativă, Săgetătorul tău are nevoie lângă el de persoane care îl îndrumă și nu care să-i poruncească. Îi place să iasă din mulțime.

Bebelușul Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Înzestrat cu un temperament de reacție mai lent decât alții, copilul Capricorn are nevoie de timp pentru a-și da seama de lucruri. Dar atenție, când în cele din urmă a asimilat și a înțeles, devine imbatabil! Sensibil la îmbrățișări, micul tău Capricorn va dori foarte repede intimitatea și nu va ezita să o revendice foarte devreme.

Bebelușul  Vărsător (21 ianuarie-18 februarie)

Comunicativ, bebelușul tău Vărsător își manifestă rapid independența, pe un fundal de excentricitate. Cu un temperament vizionar și oarecum rebel, bebelușul Vărsător nu suferă foarte tare dacă este pedepsit de oamenii care îl iubesc. Dacă ai un astfel de bebeluș, lasă-l să se exprime și să nu interfereze cu latura sa socială.

Bebelușul Pești (19 februarie-20 martie)

Intuitiv încă din primele momente din viața sa, bebelușului pește îi place contactul restricționat. Peștișorul nu este un mare atlet, dar cu toate acestea, apa, care este elementul lui, îi poate aduce mari bucurii. Un visător, el trebuie să fie învățat să discearnă rapid visul de realitate.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.