Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Cremă de orez cu banană și mascarpone

Cremă de orez cu banană și mascarpone

Ingrediente

½ cană orez

2 căni lapte
1 lingură unt

½ banană

2 linguri mascarpone    
Mod de preparare

Într-o cratiță medie, pui apa la fiert și în momentul în care dă în clocot adaugi orezul spălat în mai multe ape pentru a îndepărta amidonul prin care este dat. Lași să fiarbă, la foc mic, circa 20 de minute, după care îl scurgi.    

Pui orezul într-un blender, adaugi banana tăiată bucăți, mascarpone, untul și mixezi până când obții o cremă fină. Lași să se răcească și îl dai bebelușului să-l mănânce.

Dacă bebelușul este mai mare, poți să nu mai blenduiești orezul.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.