Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Cremă de brânză cu somon

Cremă de brânză cu somon

de la 10 luni/3-4 porții

Ingrediente

200 g file de somon fără piele;

100 g brânză de vaci;

1 linguriță parmezan ras

1 lingură iaurt preparat în casă;

zeamă de lămâie;

1 linguriță mărar verde tocat
Mod de preparare

Mai întâi, fierbi somonul pe aburi 15-20 de minute. Îl lași să se răcească, după care îl cureți de eventualele oase rămase îl tai bucăți. Adaugi peste el brânza de vaci, iaurtul și amesteci energic.

Pui peste cremă mărarul tocat mărunt, puțină zeamă de lămâie, parmezanul ras și omogenizezi.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.