Home / Copil / Weekend la Bran pentru sănătatea ta și a copilului tău!

Weekend la Bran pentru sănătatea ta și a copilului tău!

5822_400236440088979_1397001705_n

Copilul tău are probleme de greutate? Sau este normoponderal, dar preferă dulciurile și nu mănâncă deloc legume?

Te numeri printre mamele care vor să-și învețe copilul ce înseamnă o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, dar demersurile tale nu sunt încununate întotdeauna de succes? Ai vrea să schimbi ceva în relația cu copilul tău și simți că ai nevoie de ajutor? Simți că nu ai niciodată destul timp pentru copilul tău, motiv pentru care sentimentele de vinovăție te acaparează și-ți șoptesc că nu ești o mamă destul de bună?

dr

Între 17 și 19 octombrie, dr. Anamaria Iulian , medicul nutriționist specialist în nutriția copiilor, te invită să petreci un week-end la Bran, alături de copilul tău. Veți avea un meniu cu alimentație detoxifianta, special concepută pentru voi – împreună cu specialiști care nu-ți vor propune soluții minune, dar îți vor pune la dispoziție numeroase instrumente și o strategie simplă, concretă pentru a-ți demară noul tău stil de viață sănătos a€“ ar putea fi răspunsul. Te poți înscrie acum pe www.frumossisanatos.ro

Să mănânci bine, să-ți adaptezi alimentația la propriile gusturi, la propriul metabolism,dar și la ritmul de viață și emoțiile personale nu este ceva ce se poate inventaa€¦ Așa ceva se învață, iar bunele obiceiuri alimentare se mențin cua€¦ antrenament zilnic pentru a fi sănătos, normoponderal, plin de energie și de bună-dispoziție, cu chef de viață și o atitudine pro-activă.

Orele de nutriție te vor învață atât pe ține cât și pe copilul tău, printr-o modalitate ușoară și creativă, că pentru a fi sănătos trebuie să mănânci, dar nu oricum,oricât,oriunde sau oricând și că pentru a descoperi plăcerea reușitei trebuie să-ți modifici de o manieră definitivă, comportamentul alimentar.

Orele de dezvoltare personală și cele de relaxare și educație pro-activă îți vor dezvălui ce anume te motivează în comportamentele tale, ce te frustrează și te privează de lucrurile pe care le iubești, cum anume ajută sau te blochează propria ta feminitate în relație cu propriul copil, în ce fel ți-a schimbat maternitatea stilul de viață și concepția despre relații, familie, prietenie și cotidian.

Astăzi un stil de viață sănătos, având că repere mișcarea, considerațiile dietetice și aspectele emoționale ale unui comportament alimentar corect nutrițional, revine în prim plan, făcându-și loc pe lista de priorități a oricărei familii moderne.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*