Home / Copil / Vino în Sun Plaza să te topești de bucurie în Orașul Înghețat

Vino în Sun Plaza să te topești de bucurie în Orașul Înghețat

 

 kv-orasul-inghetat-sun-plaza

Vara începe cu noi aventuri și multă voie bună în Orașul Înghețat din Sun Plaza! Te așteptăm în fiecare zi, de azi și până pe 12 iunie, să ne însoțești într-o călătorie de poveste.

Copiii cu chef de joacă sunt așteptați acum, la început de vară, să participe la cele mai amuzante activități polare. Dacă le era dor de o “bulgăreală”, în Orașul Înghețat se vor putea lua la întrecere cu prietenii în concursuri antrenante, pline de voie bună. Eschimoșii prietenoși le vor povesti despre fascinanta lume de la Polul Nord, iar cele trei igluuri construite se vor dovedi pline de surprize pentru toți copiii curioși să le treacă pragul. De asemenea, cei mici își pot testa îndemânarea în concursuri de aruncat cercuri pe o focă simpatică și jucăușă sau în întreceri imitând mersul pingunilor. Iar dacă vor dori să-și imagineze pe hârtie cum arată lumea fermecată din Orașul Înghețat, copiii sunt așteptați în locurile special amenajate, cu o mulțime de foi albe și creioane colorate, pentru a da frâu liber imaginației și, de ce nu, la început de vară, să se bucuri de fulgii de nea și globurile de zăpadă desenate. În colțul AraToys, vor avea măsuțe amenajate cu puzzle-uri 3D pe care să ridice castele, jocuri tentante și creative, șabloane, jucării Playmobil.

Trenulețul electric le va da celor mici semnalul sonor când va pleca în călătoria plină de voie bună prin Orașul Înghețat și îi va pofti în vagoanele veseliei.

Te așteptăm să te topești de bucurie în Orașul Înghețat, în fiecare zi, de la 12.00 la 20.00.

Activitățile sunt potrivite copiilor cu vârste peste 3 ani. Intrarea este gratuită.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*