Turnulețe de dovlecei

Ingrediente

300 g carne amestec tocată
2 căței usturoi
sare
piper măcinat
2 dovlecei mai lungi

1 ou

½ linguriță cimbru măcinat

3-4 linguri ulei de măsline

Mod de preparare
Pui carnea tocată într-un bol, adaugi usturoiul pisat, cimbrul, oul, puțină sare și piper. Amesteci până se omogenizează bine compoziția.

Speli dovleceii, îi usuci cu prosoape absorbante și îi tai bucăți de 5 cm. Îi scobești de miez 2/3 și îi umpli cu amestecul de carne.  Îi așezi într-un vas termorezistent, îi stropești cu ulei de măsline și îi introduci în cuptorul încins pentru circa 30 de minute.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*