Home / Copil / Turneul Gașca Zurli – Hai la masă! se mărește cu încă 3 orașe!

Turneul Gașca Zurli – Hai la masă! se mărește cu încă 3 orașe!

 

La cererea prietenilor noștri din țară, am reușit să mai adăugăm încă 3 orașe în turneul național Gașca Zurli – „Hai la masă!”. Este vorba despre orașele Ploiești, Rm.Vâlcea și Buzău. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul Eventim și în magazinele partenere Eventim din țară.

Iar asta nu este tot, azi s-au pus în vânzare și biletele pentru spectacolul din Sibiu, din 30 octombrie, de la Sala Sporturilor Transilvania. Astfel,  turneul Gașca Zurli – „Hai la masă!” adună 13 orașe! Facem o scurtă recapitulare a acestora:

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli„Hai la masă!”, este o producție unică. savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

13 orașe, mii de kilometri, scene imense și jocuri de lumini, cântece noi, un personaj nou – Bucătărașul Zurli, o super desfășurare de forțe pentru un super spectacol – „Hai la masă!”.

Gașca Zurli aduce pofta de mâncare în toată țara și, odată cu ea, magia meselor în familie. Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele partenere Eventim.ro din țară.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*