Home / Shopping / Diverse / Tu iubești iaurtul?

Tu iubești iaurtul?

După sărbătorile de iarnă, în care te-ai răsfățat cu delicatesele culinare preferate, simți nevoia unui echilibru pentru burtica ta? Dacă ai decis ca în noul an să ai un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, să faci mai multă mișcare și să gândești pozitiv, acum este momentul perfect să începi să ai grijă de tine!

Încearcă primul iaurt cremos din gama Activia natur: Activia Finesse. Cu o textură fină și cremoasă, Activia Finesse susține starea ta de bine și este ideal pentru micul dejun, gustare sau cină.

Lansarea noului sortiment face parte din campania ,,Încearcă provocarea Activia. Mulțumită sau banii înapoi”, ce se derulează in perioada 8 ianuarie – 18 martie. Acceptă și tu provocarea Activia și consumă orice iaurt Activia zilnic, timp de 14 zile. Dacă nu ești mulțumită, primeşti banii înapoi.

Este simplu să încerci în fiecare zi să ai un obicei  sănătos, care îți ajută sănătatea digestivă pe termen lung: consumul de iaurt. Pe lângă proteinele, calciul, potasiul, fosforul, zincul, bacteriile lactice vii benefice, iaurtul Activia conține fermentul utilizat exclusiv de Danone, Bifidus Actiregularis, care ajunge in flora intestinala, al cărei echilibru este extrem de important pentru binele organismului nostru.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

Intră pe pagina activia.ro și descoperă întreaga gamă de produse Activia și informații interesante despre starea ta de bine. Tot aici sau la numărul de infoline 021.589.1717 poți solicita banii înapoi în cazul în care nu ești mulțumită de rezultatele obținute după programul Activia de 14 zile.

Pășește încrezătoare în noul an și ai grjă de starea ta interioară pentru că întotdeauna aceasta te va defini.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*